
Kyllingebøffer med rosenkål i sennepsvinaigrette
Er du rosenkål-skeptiker? Så giv denne ret en chance. Tilberedningen af de små kålhoveder gør dem nemlig ekstra sprøde og lækre – og det kan få selv den mest inkarnerede modstander til at overgive sig. Nyd de stegte rosenkål i sennepsvinaigrette sammen med lækre, saftige kyllingebøffer. Opskriften er udviklet af Anne Hjernøe i forbindelse med forløbet ‘Let din overgangsalder’.
Kyllingebøffer
Pynt
Sennepsvinaigrette
Stegte grøntsager
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; rosenkål, rå; salatblad |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 % |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Dijonsennep; flydende honning; purløg; salt; salt og peber; æbleeddike |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |