
Kyllingegryde med peberfrugt og champignon med rodfrugtmos
Sæt både nem og nærende comfort food på menuen med denne lækre kyllingegryde med peberfrugt og champignon. Kyllingegryden følges af en skøn rodfrugtmos på knoldselleri og pastinak, men brug endelig løs af de rodfrugter, du har liggende i køleskabets grøntsagsskuffe. Skulle du have en lille sjat fløde på lager, kan du tilføje den til kyllingegryden i stedet for mælk for en ekstra cremet udgave af retten.
Det skal du bruge
Rodfrugtmos
Kyllingegryde
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
| Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; knoldselleri; løg; pastinak; peberfrugt |
| Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
| Håndfuld 4: | Majsstivelse |
| Fedt: | Olie; smør |
| Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; paprika; salt og peber; tomatpuré; tørret timian |
| Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
| 1 Portion | Total | |
| Kcal: | 575 | 1150 |
| Fedt: | 22 g | 44 g |
| Kulhydrat: | 47 g | 94 g |
| Kostfibre: | 16 g | 32 g |
| Protein: | 41 g | 82 g |
