START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Kyllingegryde med ris og agurk

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 27. august 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Andet

60 g ris
½ agurk

Kyllingegryde

1 løg
½ peberfrugt, rød
1 porre
300 g kyllingeinderfilet
1 bouillon, terning
2 dl kogende vand
1 spsk. olie
½ spsk. paprika
½ spsk. karrypulver
400 g hakkede tomater
½ dl fløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
2
Hak løg i små stykker og skær peberfrugt i små tern. Rens porre helt fri for jord og skær i tynde skiver.
3
Skær kylling i mundrette stykker.
4
Opløg bouillonterning i kogende vand.
5
Opvarm en gryde eller en dyb pande og kom olie i. Svits paprika og karry i cirka 1 minut og brun derefter kyllingestykkerne i et par minutter. Kom så løg, peberfrugt og porre ved og steg i cirka 5 minutter mere. Tilsæt hakkede tomater, fløde og bouillon. Lad retten simre i cirka 20 minutter. Smag til med salt og peber.
6
Skær agurk i tern.
7
Servér kyllingegryden med ris og agurk til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; hakkede tomater; løg; peberfrugt, rød; porre
Håndfuld 3:Kyllingeinderfilet
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; karrypulver; paprika; salt og peber
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt