Kyllingekarbonade med stuvede grøntsager
Med denne opskrift griber vi tilbage til mormors køkken. Du får en lækker og smagfuld karbonade lavet af hakket kyllingekød og rørt med hvidløg, persille, mel, salt og peber. Som traditionen byder, bliver karbonaden vendt i rasp inden stegning, så den får den velkendte sprøde stegeskorpe. Kyllingekarbonaden følges af flødestuvet porre og blomkål., der fuldender smagsoplevelsen og sender dig direkte ned ad Memory Lane tilbage til mormors spisebord.
Krydrede karbonader
Stuvede porrer
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blomkål, rå; porre |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 % |
Håndfuld 4: | Hvedemel; rasp |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie; smør |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; persille; salt og peber |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |