Kyllingelår med kartofler og salat

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingelår

150 g kyllingelår, med ben og skind
10 g olie
1 tsk. tørret rosmarin
salt
1 lille rødløg
1 fed hvidløg

Andet

100 g kartofler

Salat

100 g spidskål
1 citron
90 g cherrytomater
10 g græskarkerner
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Læg kylling i et ovnfast fad, og vend med olie og rosmarin. Krydr med salt, og sæt i ovnen.
3
Skær løg i både og hvidløg i skiver.
4
Efter 20 minutters bagetid, lægges løg og hvidløg ved, og retten skal bage i 20-25 minutter mere, til løgene er møre og kyllingen er gylden og gennemstegt.
5
Kog kartoflerne i letsaltet vand.
6
Snit spidskål fint, riv citronskal og pres saft af citron. Skær cherrytomat i halve.
7
Vend kålen med lidt salt, revet citronskal og -saft. Top med tomat og græskarkerner.
8
Servér kyllingelår med kartofler og salat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Kyllingelår, med ben og skind
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Græskarkerner; olie
Smagsgivere:Citron; hvidløg; salt; tørret rosmarin
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt