Kyllingesandwich med tomat, avokado og ketchupdressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 13. februar 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegte kyllingestrimler

½ løg
1 kyllingebryst
salt og peber
½ tsk. paprika

Andet

60 g spidskål
1 tomat
½ avokado
1 fuldkornsbolle

Dressing

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
1 tsk. ketchup
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg fint. Skær kylling i strimler.
2
Snit spidskål i tynde strimler og skær tomat i skiver. Fjern sten og skal og skær avokado i skiver.
3
Steg kylling i smør på en varm pande, og tilsæt løg. Krydr med salt, peber og paprika.
4
Rør fraiche og ketchup sammen til en dressing. Krydr med salt og peber.
5
Del bolle i halve og rist dem. Smør med dressing.
6
Saml den ristede bolle omkring spidskål, avokado, kyllingekød og tomat.
7
Servér med det samme eller pak sandwichen i madpapir.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spidskål; tomat
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Avokado
Smagsgivere:Ketchup; paprika; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt