Kyllingesuppe med tomat og pasta og et strejf af chili

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

2 løg
2 fed hvidløg
2 kyllingebryst
1 tsk. olie
2 tsk. timian
2 laurbærblade
1 terning bouillon
4 dl vand
1 ds. hakkede tomater
salt og peber
1 drys chiliflager

Pasta/suppehorn

80 g pasta, tørret
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær halvdelen af løg i kvarte og hak den anden halvdel fint. Pil hvidløg og skær i kvarte.
2
Skær kyllingbryst i halve.
3
Svits de kvarte løg og hvidløg i olie i en gryde i et par minutter.
4
Kom derefter kylling, timian, laurbærblade, bouillonterning og vand i gryden med de stegte løg.
5
Varm op og lad suppen koge i 25 minutter.
6
Kog pasta, for eksempel suppehorn, efter anvisning på pakken.
7
Si suppen og hæld suppen tilbage i gryden. Tag kyllingekødet fra og skær eller riv det i mindre stykker.
8
Tilsæt så hakkede tomater, hakket løg, det kogte kyllingekød og pasta til suppen. Varm igennem, og smag til med salt, peber og chiliflager.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon; chiliflager; hvidløg; laurbærblad; salt og peber; timian
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt