Laks med bagte grøntsager, kartofler og ostecreme

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 15. februar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

½ peberfrugt
1 gulerod
1 løg
2 fed hvidløg
1 tsk. olie
salt og peber
100 g kartofler
½ citron
130 g fersk laks
1 tsk. smør

Ostecreme

25 g salatost, maks. 30+/17 %
½ dl skyr naturel
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær peberfrugt og gulerod i stænger, og løg i både. Knus eller pres hvidløg.
3
Kom peberfrugt, gulerod, løg, hvidløg og olie i et ovnfast fad og vend det rundt. Krydr med salt og peber. Bag grøntsagerne i 35-40 minutter
4
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
5
Skær citron i skiver. Læg laksen på et stykke bagepapir, kom citronskiver, salt, peber og små smørklatter på.
6
Luk papiret, og bag laksen i ovnen i 15-20 minutter, til den er mør.
7
Mos salatost sammen med skyr til en ostecreme. Krydr med salt og peber.
8
Servér laksen med de bagte grøntsager og let moste kartofler med ostecreme på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Fersk laks; salatost, maks. 30+/17 %; skyr naturel
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Citron; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt