Lasagne med oksekød, squash og ost

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juli 2018 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kødsauce

1 tsk. olivenolie
300 g hakket oksekød, 3-7 %
2 fed hvidløg
salt og peber
300 g tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g

Bechamel med parmasan

1 spsk. smør
1 spsk. hvedemel
2 ½ dl minimælk
½ tsk. salt
1 spsk. parmesan, revet, 31+/18 % eller derover

Andet

300 g squash, rå
50 g ost, 31+/ 18 % eller derover
2 håndfulde salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Varm olien op i en gryde og brun kødet godt. Tilsæt knust hvidløg, salt og peber.
3
Tilsæt tomatsaucen og giv et kort opkog. Tag gryden af blusset.
4
Smelt smørret i en gryde ved middel varme og rør melet i, til alt smørret er suget op. Rør mælken i lidt ad gangen, til du har en tyk bechamel. Pisk konstant til blandingen er jævn og fri for klumper. Kog ved svag varme i 5 minutter og pisk jævnligt. Smag til med salt og parmesan.
5
Skær squashen i lange, tynde skiver, så de kan bruges som lasagneplader.
6
Kom lidt bechamelsauce nederst i et ovnfast fad. Læg kødsovs lagvis med squashskiver og bechamel. Slut af med bechamel og drys revet ost på toppen.
7
Bag lasagnen i cirka 25 minutter til osten er smeltet og gylden.
8
Skyl salaten.
9
Servér salaten i en skål eller anret på hver tallerken som tilbehør til lasagnen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Salat; squash, rå; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Olivenolie; ost, 31+/ 18 % eller derover; parmesan, revet, 31+/18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Hvidløg; salt; salt og peber
Mælkeprodukter:Minimælk
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt