
Marineret kylling i kokossauce med ris til
Forkæl dig selv og familien med en enkel og velsmagende asiatisk kyllingeret med ris. Kyllingekødet lægges i kokosmarinaden allerede dagen før. På den måde får du ikke alene en fantastisk smag, du får også aftensmad, der er ekstra nem af tilberede, fordi en del af arbejdet er gjort på forhånd. Det lækre kyllingekød følges af squash, løg og fine æbletern, der fuldender smagsoplevelsen.
Det skal du bruge
Kylling og marinade
Andet
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; løg; squash, rå; æble |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Maizena; ris, rå |
Fedt: | Kokosmælk, maks. 18 %; olie |
Smagsgivere: | Chili; hvidløg; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 1250 |
Fedt: | 29 g | 58 g |
Kulhydrat: | 53 g | 106 g |
Kostfibre: | 5 g | 10 g |
Protein: | 37 g | 74 g |