Marineret nakkekotelet med nye kartofler og rosmarinstegte grøntsager
Nogle gange er det enkle bare allerbedst, når du vil sætte noget lækkert på middagsbordet, og det er retten her et godt eksempel på. En marineret nakkekotelet er smækfyldt med smag og saft, og den passer fremragende til mange slags tilbehør. I det her tilfælde får den selskab af nye kartofler og rosmarinstegte grøntsager, som nemt kan varieres efter, hvad du nu engang har liggende i grøntsagsskuffen.
Andet
Kotelet
Stegt grønt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Peberfrugt; rødløg; squash, rå |
Håndfuld 3: | Marineret nakkekotelet |
Håndfuld 4: | Kartofler, nye danske |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; rosmarinkvist; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |