Marineret nakkekotelet med nye kartofler og rosmarinstegte grøntsager

Nogle gange er det enkle bare allerbedst, når du vil sætte noget lækkert på middagsbordet, og det er retten her et godt eksempel på. En marineret nakkekotelet er smækfyldt med smag og saft, og den passer fremragende til mange slags tilbehør. I det her tilfælde får den selskab af nye kartofler og rosmarinstegte grøntsager, som nemt kan varieres efter, hvad du nu engang har liggende i grøntsagsskuffen.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 17. maj 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Andet

130 g kartofler, nye danske

Kotelet

1 marineret nakkekotelet
1 tsk. olie
salt og peber

Stegt grønt

1 rødløg
1 fed hvidløg
¾ peberfrugt
¼ squash, rå
1 rosmarinkvist
1 tsk. olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skrub eller skræl kartofler, og kog dem i letsaltet vand i cirka 7 minutter. Lad dem trække i kogevandet i 6-7 minutter, til de er møre. Skær dem i mundrette stykker.
2
Steg kotelet i olie på en pande i 6-8 minutter på hver side til gennemstegt. Krydr med salt og peber, og sæt til side. Gem panden til at stege grøntsager i.
3
Pil rødløg og hvidløg. Skær rødløg i tynde både, og hak hvidløg. Skær peberfrugt og squash i grove tern. Pluk og hak rosmarin.
4
Steg rødløg og hvidløg i olie på en pande i 1 minut. Kom peberfrugt, squash og rosmarin ved, og steg videre i 2-3 minutter. Kom kartofler ved, og steg videre, til grøntsagerne er møre, men stadig har bid. Krydr med salt og peber.
5
Anret kotelet på en tallerken sammen med de rosmarinstegte grøntsager, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; rødløg; squash, rå
Håndfuld 3:Marineret nakkekotelet
Håndfuld 4:Kartofler, nye danske
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; rosmarinkvist; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt