Mexicansk salat med skinke, sorte bønner, avokado, tomat og koriander
Det mexicanske køkken er et festfyrværkeri af farver og smag, og det er intet under, at det har dedikerede fans kloden rundt. Det også her inspirationen til denne smagfulde mexicanske salat med skinke, bønner, avokado, tomat og koriander kommer fra. Ønsker du at spise vegetarisk, kan du fint udelade skinketern uden at føle afsavn, og du kan også udskifte de sorte bønner med andre bønner eller sågar kikærter, hvis du skulle foretrække det.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; peberfrugt; rødløg; salatblad; tomat |
Håndfuld 3: | Skinketern; sorte bønner, tilberedt |
Fedt: | Avokado; olivenolie |
Smagsgivere: | Chili; citron; koriander; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |