Mexicansk salat med skinke, sorte bønner, avokado, tomat og koriander

Det mexicanske køkken er et festfyrværkeri af farver og smag, og det er intet under, at det har dedikerede fans kloden rundt. Det også her inspirationen til denne smagfulde mexicanske salat med skinke, bønner, avokado, tomat og koriander kommer fra. Ønsker du at spise vegetarisk, kan du fint udelade skinketern uden at føle afsavn, og du kan også udskifte de sorte bønner med andre bønner eller sågar kikærter, hvis du skulle foretrække det.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 3. maj 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 tsk. chili
½ rødløg
2 tomater
¼ agurk
½ peberfrugt
½ avokado
4 salatblade
½ håndfuld koriander
½ ds. sorte bønner, tilberedte
75 g skinketern
1 spsk. olivenolie
¼ citron
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak chili fint - kassér eventuelt kerner. Pil og hak rødløg. Skær tomat, agurk, peberfrugt og avokado i tern. Pluk salatblade groft, og hak koriander. Hæld væden fra bønner, og skyl dem.
2
Kom det hele i en skål sammen med skinketern, og vend olivenolie og citronsaft i.
3
Smag til med salt og peber, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; peberfrugt; rødløg; salatblad; tomat
Håndfuld 3:Skinketern; sorte bønner, tilberedt
Fedt:Avokado; olivenolie
Smagsgivere:Chili; citron; koriander; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt