
Mini-farsbrød med parmaskinke og stuvet grønt
Her kommer en skøn mormorklassiker i mini-version, som du nemt kan bikse sammen af en rest hakket grisekød. Det lille farsbrød er viklet i sprød parmaskinke for ekstra lækkerhed, og på tallerkenen får det selskab af en stuvning med kartoffel, gulerod, spidskål og ærter. Mini-farsbrød er både velsmagende og enkelt at lave, og du kan uden videre variere både fars og grøntsager efter, hvad du nu engang har ved hånden.
Farsbrød
Stuvet grønt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; gulerod; løg; spidskål |
Håndfuld 3: | Hakket grisekød, 4-7 %; parmaskinke |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel; rasp |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Persille; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |