Minikrebinetter med grønærter og kartofler
Hun kunne noget, hende mormor, når hun stod i køkkenet og tryllede enkle retter frem ud fra den velkendte opskriftsmodel med kød, sovs, kartofler og grønt. Her tager vi dig en tur med tilbage til mormors køkken med en lækker opskrift på appetitlige minikrebinetter med grønærter og kartofler. Det er sund mad med et skønt strejf af retro. Krebinetter og karbonader er i øvrigt stort set det samme – nemlig en fars, der er formet til bøffer, vendt i æg og rasp og stegt på panden.
Det skal du bruge
Krebinetter
Kartofler
Grønærter
Pynt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter; gulerod |
Håndfuld 3: | Hakket gris og kalv, 4-7 %; æggehvide |
Håndfuld 4: | Kartoffel; mel; rasp |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Persille; salt |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 630 | 630 |
Fedt: | 27 g | 27 g |
Kulhydrat: | 41 g | 41 g |
Kostfibre: | 13 g | 13 g |
Protein: | 47 g | 47 g |