Mørbradbøf med stegte løg og peberfrugt og gulerodssalat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 19. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Mørbradbøf

½ løg
½ peberfrugt, rød
5 g smør
5 g olie
1 spsk. tørret timian
1 skive bacon
150 g oksemørbrad
salt og peber

Gulerodssalat

2 gulerødder
1 æble
2 spsk. citronsaft
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg i både og peberfrugt i rustikke skiver.
2
Steg peberfrugt og løg bløde i smør og olie. Kom timian ved og vend rundt.
3
Vikl bacon omkring mørbradbøf, og steg på samme pande. Skub peberfrugt og løg ud til siden af panden, imens du færdigsteger bøffen.
4
Riv gulerødderne groft, og skær æble i mindre tern. Vend gulerod og æble sammen med citronsaft.
5
Servér bøffen med de stegte grøntsager og gulerodssalat. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Bacon; oksemørbrad
Håndfuld 4:Æble
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Citronsaft; salt og peber; tørret timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt