
Mørksej i rød karry med grønt og ris
Sæt ekstra fut havets lækkerier med denne her lækre og spicy rød karry fra det thailandske smagsunivers, som giver stof til drømme om ferierejser mod øst. Her er det mørksej, der får lov til at svømme rundt i lækker sauce lavet en blanding af på kokosmælk, rød karrypasta og fiskesauce. Du kan dog benytte lige præcis den fisk, du foretrækker til retten her. Det samme gælder rettens grønne elementer.
Ris
Karry
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; peberfrugt; slikært |
Håndfuld 3: | Mørksej |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Kokosmælk, maks. 18 %; olie |
Smagsgivere: | Fiskesauce; rød karrypasta; sukker |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |