Ovnbagt flødekylling med salat og appelsin

Tid i alt: 70 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 10. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Flødekylling

400 g kylling
1 ½ dl fløde, 38 %
1 ½ spsk. allroundkrydderi

Salat og dressing

1 appelsin
200 g blandet salat
60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær kylling i store tern eller strimler.
3
Bland kylling, fløde og allround krydderi.
4
Læg bagepapir i et ildfast fad, og kom kyllingeblandingen i.
5
Bag flødekyllingen i cirka 30 minutter, til den er mør.
6
Skær appelsin ud i fileter og anret med salat.
7
Servér flødekylling, salat med appelsin og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Appelsin; blandet salat
Håndfuld 3:Kylling
Fedt:Fløde, 38 %
Smagsgivere:Allroundkrydderi
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt