Ovnbagt kylling og kikærter med kartoffel og porre

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnret

1 kyllingebryst
½ rødløg
1 porre
50 g kartofler
10 g olie
salt og peber
1 tsk. paprika
½ tsk. spidskommen
120 g kikærter, tilberedte
½ citron

Tilbehør

2 spsk. persille
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær kylling i store tern, løg i både og snit porre i tykke skiver. Skræl kartoflerne og skær i både.
3
Fordel kylling, løg, porre og kartofler i et ovnfast fad.
4
Rør olie sammen med salt, peber, paprika og spidskommen, og bland dressingen godt sammen med ingredienserne i fadet.
5
Dæk det til med låg eller folie, og bag i cirka 20 minutter.
6
Tag fadet ud, og kom kikærter og citronskiver ved.
7
Bag videre - denne gang uden låg - i 20-30 minutter, til det hele er mørt og gennembagt.
8
Drys hakket persille på, og servér retten sammen med fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Porre; rødløg
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt; kyllingebryst
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citron; paprika; persille; salt og peber; spidskommen
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt