Ovnbagt laks med honning og sennep dertil stegte bønner og urtedressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 13. september 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnbagt laks

150 g fersk laks
1 spsk. sojasauce
1 tsk. honning
1 tsk. dijonsennep
salt og peber
10 g hasselnødder

Stegte bønner

2 fed hvidløg
2 forårsløg
200 g grønne bønner, dybfrost
1 spsk. olie
salt og peber

Urtedressing

1 dl yoghurt naturel
1 dl krydderurter efter eget ønske
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Vend laks i sojasauce og læg laksen med skindsiden nedad i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Bland honning, sennep, salt og peber og smør det på toppen af laksen. Hak hasselnødder og drys dem på. Kom laks i ovnen i cirka 12 minutter. Skift til grill-funktion og giv fisken et par minutter ekstra.
3
Hak hvidløg og skær forårsløg i skiver. Steg hvidløg og bønner i olie til det begynder at tage farve. Vend forårsløgene i. Krydr med salt og peber.
4
Hak krydderurter og vend dem i yoghurten. Smag til med salt og peber.
5
Servér laksen med bønner og urtedressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; grønne bønner, dybfrost
Håndfuld 3:Fersk laks
Fedt:Hasselnød; olie
Smagsgivere:Dijonsennep; honning; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sojasauce
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt