Ovnbagt torsk i spidskål med dressing

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 15. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnbagt torsk

130 g spidskål
½ rødløg
1 citron
10 g mandler
10 g olie
1 fuldkornstortillawrap
150 g torskefilet
salt og peber
1 tsk. smør

Dressing

60 g fraiche, maks. 9 %
1 fed hvidløg
½ tsk. paprika
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader.
2
Snit spidskål fint, skær rødløg i skiver, riv skallen fra citron og pres saften ud i en lille skål. Hak mandlerne.
3
Vend spidskål sammen med rødløg, olivenolie, citronsaft- og skal og mandler.
4
Læg tortillaen i et ovnfast fad, og kom spidskålsblandingen derpå.
5
Bag tortillaen i cirka 15 minutter.
6
Læg torskefileten ovenpå kålen, krydr med salt, peber og læg smør ovenpå fisken. Bag retten i yderligere 5-6 minutter, og lad den hvile.
7
Rør en dressing af fraiche, presset hvidløg, paprika, salt og peber.
8
Servér den ovnbaget torsk med paprikadressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Torskefilet
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Mandler; olie; smør
Smagsgivere:Citron; hvidløg; paprika; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt