Panderet med svinekød, kartoffel, squash og ærter
Denne her lækre og nemme panderet med saftigt svinekød, kartofler, squash og ærter er et perfekt eksempel på, at en omgang tøm-køleskabet-mad sagtens kan være en fryd for både gane og øje. Retten er en grønnere variant af den klassiske danske biksemad, som er skabt til at give dine rester nyt liv. På samme måde kan du fint variere indholdet af både kød og grønt i opskriften her med det, du nu engang har ved hånden.
Biksemad
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; løg; squash, rå |
Håndfuld 3: | Svinekotelet |
Håndfuld 4: | Kogt kartoffel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; paprika; salt og peber; tørret timian; worcestershire sauce |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |