Panderet med svinekød, kartoffel, squash og ærter

Denne her lækre og nemme panderet med saftigt svinekød, kartofler, squash og ærter er et perfekt eksempel på, at en omgang tøm-køleskabet-mad sagtens kan være en fryd for både gane og øje. Retten er en grønnere variant af den klassiske danske biksemad, som er skabt til at give dine rester nyt liv. På samme måde kan du fint variere indholdet af både kød og grønt i opskriften her med det, du nu engang har ved hånden.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 19. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Biksemad

1 stort løg
1 fed hvidløg
250 g kogte kartofler
1 squash, rå
250 g svinekotelet
40 g smør
100 g grønne ærter, dybfrost
2 tsk. worcestershire sauce
1 knsp. paprika
1 drys tørret timian
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil og hak løg og hvidløg. Skær kartofler i mundrette stykker. Skær squash og svinekotelet i cirka 1,5 centimeter tern.
2
Steg løg og hvidløg på en pande i en tredjedel af smørret i 5 minutter ved jævn varme. Sæt dem til side.
3
Steg kartofler i en tredjedel af smørret på samme pande, til de tager farve. Sæt dem til side.
4
Brun kødet ved høj varme i resten af smørret på samme pande. Tilsæt squash, paprika og timian, og steg videre i 1 minut. Kom løg og kartofler tilbage på panden sammen med ærter. Vend det hele godt sammen, og smag til med worcestershire sauce, salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; løg; squash, rå
Håndfuld 3:Svinekotelet
Håndfuld 4:Kogt kartoffel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Hvidløg; paprika; salt og peber; tørret timian; worcestershire sauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt