
Pariserbøf med rødbede, kapers, rødløg og æggeblomme dertil asparges
Selvom pariserbøffen med sit navn dufter lidt af fransk bistro, så stammer retten faktisk fra Danmark, hvor den er populær og elsket. Her får du chancen for at rykke klassikeren fra de danske frokostrestauranter hjem i stuen og servere den let- og smørstegte hakkebøf på franskbrød med rødbede, kapers, rødløg, æggeblomme og – naturligvis – høvlet peberrod på toppen. Det er dansk mad, når det er bedst. Velbekomme!
Det skal du bruge
Pariserbøf
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; rødløg; salatblad; syltet rødbede |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbrød |
Fedt: | Rå æggeblomme; smør |
Smagsgivere: | Kapers; peberrod, høvlet; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 550 | 550 |
Fedt: | 23 g | 23 g |
Kulhydrat: | 36 g | 36 g |
Kostfibre: | 5 g | 5 g |
Protein: | 44 g | 44 g |