Pasta med kylling, champignon og rucola

Ved et varigt vægttab er det vigtigt at finde retter, der ikke kun hjælper dig med at nå dine mål, men som også forkæler dine smagsløg. Her passer pasta med saftig kylling, stegt champignon og krydret rucola perfekt ind. Opskriften er baseret på de officielle ernæringsprincipper og vejledninger, og den illustrerer på fornem vis, at et vægttab og en sund livsstil sagtens kan gå hånd i hånd med velsmag og kærlighed til god mad.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 29. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

30 g pasta, tørret
1 fed hvidløg
100 g champignoner, brune
10 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
100 g kyllingeinderfilet
1 spsk. olie
1 dl hønsekødsbouillon
1 drys tørret timian
½ tsk. majsstivelse
15 g rucolasalat
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, men gem en smule af det.
2
Pil og hak hvidløg, skær champignon i skiver, og riv parmesan. Skær kylling i mundrette stykker.
3
Brun kylling i olie på en pande, og sæt til side.
4
Steg champignon på samme pande, til de afgiver væde og tager farve. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 minut. Kom kylling tilbage på panden, tilsæt bouillon og timian.
5
Rør majsstivelse ud i vand og jævn retten. Vend pasta og rucola i, justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med salt og peber.
6
Anret i en dyb tallerken, og top med revet parmesan.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, brun; rucolasalat
Håndfuld 3:Kyllingeinderfilet
Håndfuld 4:Majsstivelse; pasta, tørret
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; hønsekødsbouillon; salt og peber; tørret timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt