Pasta med kylling, champignon og rucola
Ved et varigt vægttab er det vigtigt at finde retter, der ikke kun hjælper dig med at nå dine mål, men som også forkæler dine smagsløg. Her passer pasta med saftig kylling, stegt champignon og krydret rucola perfekt ind. Opskriften er baseret på de officielle ernæringsprincipper og vejledninger, og den illustrerer på fornem vis, at et vægttab og en sund livsstil sagtens kan gå hånd i hånd med velsmag og kærlighed til god mad.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, brun; rucolasalat |
Håndfuld 3: | Kyllingeinderfilet |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; pasta, tørret |
Fedt: | Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; salt og peber; tørret timian |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |