Pasta med laks, asparges, spinat, ærter og pesto

Nyd en sund, velsmagende og hurtiglavet hverdagsopskrift på pasta med laks, asparges, spinat, ærter og pesto! Denne ret er en kilde til gode fedtstoffer fra laksen, og så er den fyldt med sunde og nærende grøntsager. Som prikken over i’et bidrager pestoen med smag, samtidig med at den binder hele herligheden sammen. Forkæl dig selv med et lækkert måltid, hvor sundhed og velsmag går hånd i hånd, selv om tiden brugt i køkkenet er minimal.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 19. juni 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

130 g fersk laks
salt og peber
4 asparges, grønne
40 g pasta, tørret
25 g grønne ærter, dybfrost
1 håndfuld spinatblade, rå
2 spsk. oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Læg laks i et ovnfast fad med skindsiden nedad, krydr med salt og peber, og sæt fadet i ovnen i 12-14 minutter, til den er tilberedt.
3
Skær endespidserne af asparges, og del stængler i 3-4 stykker.
4
Kog pasta efter anvisning på pakken. Lad ærter og asparges koge med de sidste 1-2 minutter, og hæld vandet fra.
5
Vend pasta, ærter, spinat, asparges og pesto sammen, og smag til med salt og peber.
6
Pluk laks i mindre stykker, anret dem i en dyb tallerken sammen med pasta, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; grønne ærter, dybfrost; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt