Pasta med laks, cherrytomater og kapers
Denne her nemme og lækre pastaret med laks smager af sommer og sol, uanset hvornår på året, du serverer den. I pastaretten indgår stegt laks plukket i mindre stykker, samt cherrytomater, rødløg, hvidløg, persille og kapers. De grønne elementer steges af på panden, inden de bliver vendt sammen med pasta og laks. Er lysten til det, kan du hælde lidt hvidvin og fløde på panden og lade det koge lidt ind for en deluxe-udgave af retten.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; rødløg |
Håndfuld 3: | Fersk laks |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; kapers; persille; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |