Pasta med laks, cherrytomater og kapers

Denne her nemme og lækre pastaret med laks smager af sommer og sol, uanset hvornår på året, du serverer den. I pastaretten indgår stegt laks plukket i mindre stykker, samt cherrytomater, rødløg, hvidløg, persille og kapers. De grønne elementer steges af på panden, inden de bliver vendt sammen med pasta og laks. Er lysten til det, kan du hælde lidt hvidvin og fløde på panden og lade det koge lidt ind for en deluxe-udgave af retten.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 20. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

40 g pasta, tørret
1 fed hvidløg
½ rødløg
150 g cherrytomater
2 spsk. persille
150 g fersk laks
salt og peber
1 spsk. olie
1 spsk. kapers
¼ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, men gem en smule af det.
2
Pil og hak hvidløg. Halvér rødløg, og snit det på langs. Halvér cherrytomater, og hak persille.
3
Krydr laks med salt og peber, og steg den i olie på en pande med skindsiden nedad i cirka 4-5 minutter. Vend laksen, og steg den i 1 minut. Fjern skindet, og pluk laksen i mindre stykker.
4
Steg hvidløg, rødløg, cherrytomater, persille og kapers ved jævn varme på samme pande i 4-5 minutter.
5
Vend pasta i, justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
6
Vend forsigtigt laksestykkerne i, anret i en dyb tallerken, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; rødløg
Håndfuld 3:Fersk laks
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citron; hvidløg; kapers; persille; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt