Pasta med spinat, champignon, fløde og parmesan
Denne her lækre pastaret med spinat og fløde er nem vegetarisk hverdagsmad, som tilmed er lynhurtig at bikse sammen. Spinaten får selskab af løg, hvidløg og stegt champignon, der sammen med revet parmesan bidrager med masser af dejlig umami (også kaldet den 5. grundsmag). Hvis lysten er til det, kan du tilsætte et par halverede cherrytomater eller semi-soltørrede tomater, en rest kylling eller et par stegte rejer.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; champignon, rå; løg |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie; parmesan, revet, 31+/18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; revet muskatnød; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |