Pasta med svinemørbrad, champignon og spinat i cremet hvidvinssauce
Pasta i en cremet hvidvinssauce med saftige stykker svinemørbrad, champignon og spinat er vaskeægte comfort food i sin reneste form. Her er der brugt almindelige hvide champignoner, men hvis du vil, kan du pifte retten op med andre gode spisesvampe. Også spinaten kan erstattes med eksempelvis grønkål, grønne asparges eller ærter, hvis det lige netop er det, der frister under turen til supermarkedet.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; champignon, rå; løg |
Håndfuld 3: | Svinemørbrad |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; hvidvin; hønsekødsbouillon; persille; salt og peber |
Mælkedressing: | Madlavningsfløde 8 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |