Pasta med svinemørbrad, champignon og spinat i cremet hvidvinssauce

Pasta i en cremet hvidvinssauce med saftige stykker svinemørbrad, champignon og spinat er vaskeægte comfort food i sin reneste form. Her er der brugt almindelige hvide champignoner, men hvis du vil, kan du pifte retten op med andre gode spisesvampe. Også spinaten kan erstattes med eksempelvis grønkål, grønne asparges eller ærter, hvis det lige netop er det, der frister under turen til supermarkedet.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 24. maj 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

80 g pasta, tørret
300 g svinemørbrad
200 g champignon, rå
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. persille
1 spsk. olie
salt og peber
1 dl hvidvin
1 ½ dl hønsekødsbouillon
1 ½ dl madlavningsfløde 8 %
100 g babyspinat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken. Gem lidt af kogevandet.
2
Afpuds svinemørbrad, og skær den i 1 centimeter tykke skiver.
3
Skær champignon i skiver. Pil og hak løg og hvidløg, og hak persille.
4
Steg svinemørbrad i olie på en pande i cirka 2 minutter på hver side, krydr med salt og peber, og sæt til side.
5
Steg champignon på samme pande, til de afgiver væde og tager farve. Kom løg og hvidløg ved, og steg videre, til løgene er klare. Tilsæt hvidvin, bring pandens indhold i kog, og kog ind til det halve. Kom nu bouillon og madlavningsfløde ved sammen med svinemørbrad og spinat. Lad det simre et par minutter, og vend pastaen i. Justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med salt og peber.
6
Anret i dybe tallerkner, drys med hakket persille, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; champignon, rå; løg
Håndfuld 3:Svinemørbrad
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; hvidvin; hønsekødsbouillon; persille; salt og peber
Mælkedressing:Madlavningsfløde 8 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt