Porre-blomkålssuppe med bacon

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 11. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 porre
½ blomkål, rå
1 fed hvidløg
10 g olie
salt og peber
paprika
timian
1 grøntsagsbouillon, terning
6 dl vand
citronsaft

Topping

15 g mandler
40 g bacon
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rens porre fri for jord og skær i skiver. Del blomkål i buketter og hak hvidløg.
2
Kom porre og blomkål i en gryde med olie. Svits, til kanterne bliver brune.
3
Tilsæt hvidløg, salt, peber, paprika, timian og bouillonterning. Kom kogende vand ved, og kog suppen i cirka 10 minutter.
4
Blend suppen til den er cremet, og smag til med citronsaft og eventuelt flere krydderier.. Justér eventuelt konsistensen med vand eller mælk.
5
Rist mandler på en tør pande, til de får farve.
6
Steg derefter bacon på panden, til det er helt sprødt.
7
Servér porre-blomkålssuppe med bacon og mandler.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; porre
Håndfuld 3:Bacon
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Citronsaft; grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; paprika; salt og peber; timian
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt