Proteinrig omelet med grønkål, persille og ost dertil rugbrød

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Omelet

50 g grønkål, rå
1 dl bredbladet persille
1 tomat
2 æg
2 bægre æggehvide
salt og peber
10 g græskarkerner
1 tsk. smør
1 skive skæreost, 31+/ 18 % eller derover

Andet

1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak grønkål og persille fint. Skær tomat i skiver.
2
Pisk æg, æggehvide, salt og peber sammen og vend grønkål, persille og græskarkerner i æggemassen.
3
Smelt smør på en slip-let-pande og fordel æggemassen på den - ud til kanten af panden. Lad omeletten sætte sig i 5 minutter og fordel så en skive ost og tomatskiver på den ene halvdel. Fold omeletten på midten så du får en halv måne. Lad omeletten stege videre i et par minutter. Vend den eventuelt undervejs.
4
Krydr igen med salt og peber og anret med rugbrød.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønkål, rå; tomat
Håndfuld 3:Æg; æggehvide
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Græskarkerner; skæreost, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Bredbladet persille; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt