Rejecocktail med asparges og et drys sesamfrø

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. februar 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Rejecocktail

4 asparges, grønne
130 g rejer
30 g blandet salat
50 g agurk

Dressing

30 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. engelsksauce
½ tsk. chilisauce
salt og peber

Andet

1 spsk. sesamfrø
1 spsk. dild
½ citron
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Knæk den træede del af aspargesene og skær hver asparges i mindre skiver på skrå. Kog asparges i et par minutter i letsalatet vand. Dræn dem i en si.
2
Dræn rejerne og lad dem dryppe af.
3
Skyl salaten og lad den dryppe af. Skær agurk i tern.
4
Rør fraiche, mayonnaise og tomatpuré sammen til en dressing. Smag til med engelsk sauce, chilisauce, salt og peber.
5
Læg en bund af salat, agurk og asparges i et glas eller skål. Vend rejerne med dressing og læg dem på toppen.
6
Servér rejecocktailen med sesamfrø, dild og citronbåde på toppen.

Tips og gode råd

Tip #1
Rør lidt pisket fløde i dressingen hvis den skal være ekstra smagfuld.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; asparges, grøn; blandet salat
Håndfuld 3:Rejer
Fedt:Mayonnaise; sesamfrø
Smagsgivere:Chilisauce; citron; dild; engelsksauce; salt og peber; tomatpuré
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:315315
Fedt:17 g17 g
Kulhydrat:14 g14 g
Kostfibre:3 g3 g
Protein:26 g26 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt