Rejecocktail og steak med bagte rodfrugter

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 6. april 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Steak og bagte grøntsager

250 g rodfrugtblanding, rå
4 fed hvidløg
10 g olie
salt og peber
1 tsk. timian
150 g oksesteak
10 g smør

Rejecocktail

1 dl yoghurt, maks. 3,5 %
1 tsk. ketchup
1 tsk. HP Sauce
1 tsk. sukker
salt og peber
100 g rejer
60 g salat
dild
citron

Andet

2 spsk. fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær rodfrugterne i stænger og vend dem, og hvidløg (behold skallen på) i olie og læg dem på en bageplade med bagepapir.
3
Krydr med salt, peber og timian.
4
Bag dem i ovnen til de har taget farve i 25-35 minutter.
5
Steg steak i smør, og krydr med salt og peber.
6
Bland yoghurt med ketchup, HP sauce (eller paprika), sukker, salt og peber.
7
Servér i et glas med salat i bunden, rejer og dressing.
8
Pynt eventuelt med dild eller andre friske krydderurter og citronbåde.
9
Servér derefter steak med bagte rodfrugter og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rodfrugtblanding, rå; salat
Håndfuld 3:Oksesteak; rejer
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:HP Sauce; citron; dild; hvidløg; ketchup; salt og peber; sukker; timian
Mælkeprodukter:Yoghurt, maks. 3,5 %
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt