START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Ribeye med agurkesalat

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 16. april 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Agurkesalat

¾ agurk
¼ citron
½ fed hvidløg
1 dl dild
50 g flødeost naturel, maks. 17 %
20 g sesamfrø
salt og peber

Ribeye

150 g ribeye steak
1 tsk. smør
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Del agurken på langs og fjern kernerne langs midten med en teske. Skær i tynde skiver.
2
Pres citronsaft og hvidløg i en skål. Hak dild og kom det i en skål sammen med agurk, flødeost, sesamfrø, salt og peber.
3
Opvarm en pande og kom smør på. Steg kødet i et par minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile i fem minutter.
4
Servér ribeyen med agurkesalat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; ribeye steak
Fedt:Sesamfrø; smør
Smagsgivere:Citron; dild; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt