Sesamlaks med kartofler, svitset grønt og grøn urtedressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 25. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

100 g kartofler
1 gulerod
100 g slikærter
1 tsk. olie
salt og peber
½ lime

Laks

130 g fersk laks
1 spsk. sesamfrø
1 tsk. smør
salt og peber

Grøn urtedressing

½ dl fraiche, maks. 9 %
½ dl skyr naturel
2 spsk. krydderurter efter eget ønske
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
2
Skær gulerod i tynde skrå skiver, og halvér ærterne. Svits dem kort i olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
3
Vend laksen i sesamfrø. Steg den i smør nogle minutter på hver side, til den er mør. Krydr med salt og peber.
4
Blend fraiche med skyr og krydderurter. Smag til med salt og peber.
5
Servér sesamlaks sammen med kartofler, svitsede grøntsager, lime og grøn urtesauce.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; slikært
Håndfuld 3:Fersk laks; skyr naturel
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie; sesamfrø; smør
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; lime; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt