Spaghetti og gulerodsstrimler med kødsauce
Spaghetti med kødsauce er en elsket favoritret på de danske spiseborde. Retten er både nem at lave, mættende og med god smag – og så hitter den højt hos de fleste børn. I opskriften her har vi suppleret den traditionelle spaghetti med lange gulerodsstrimler. Det er en nem måde at tilføre mere grønt til en klassisk opskrift uden at ændre voldsomt i den. Prøv det derhjemme – de lange orange strimler vendes sammen med spaghettien i kødsaucen inden servering, så de falder flot og farvestrålende ind i retten.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; hakkede tomater; løg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Spaghetti, rå |
Fedt: | Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |