Spicy chorizogryde med bønner, peberfrugt og tomat

Tag på en velsmagende rejse mod en sundere og lettere livsstil med vores spicy chorizogryde med bønner, peberfrugt og tomat! Denne lækre gryderet er spækket med smag, men samtidig er den lav i kalorier. Derfor er det en perfekt ret at sætte på bordet under et vægttabsforløb, hvor du samtidig vil forskæle dine smagsløg med sunde, lækre og nærende aftensmåltider. For en vegetarisk udgave af retten udelader du blot chorizoen.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 29. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 lille løg
2 fed hvidløg
1 peberfrugt, rød
2 spsk. bredbladet persille
1 ds. bønnemix, tilberedte
100 g chorizopølse
1 spsk. olie
1 ds. hakkede tomater
2 dl hønsekødsbouillon
2 spsk. tomatpuré
1 drys tørret oregano
1 tsk. chilipulver
1 tsk. paprika
1 knsp. cayennepeber
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil og hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i grove tern, og pluk og hak persille.
2
Hæld væden fra bønnemix, og lad den dryppe af i en sigte.
3
Skær chorizopølsen i tynde skiver, og steg dem i olie i en gryde, til de tager farve. Tilsæt løg, hvidløg og peberfrugt, og steg videre, til løgene er klare. Hæld bønnemix, hakkede tomater og bouillon i gryden, og tilsæt tomatpuré og krydderier. Bring gryden i kog, og lad den simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
4
Anret chorizogryden i dybe tallerkner, drys med hakket persille, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Bønnemix, tilberedt; chorizopølse
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bredbladet persille; cayennepeber; chilipulver; hvidløg; hønsekødsbouillon; paprika; salt og peber; tomatpuré; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt