Spicy spidskål med kylling og bacon

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 7. august 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 lille løg
1 stk. peberfrugt, rød
150 g spidskål
120 g kylling
2 skiver bacon
2 tsk. olie
salt og peber
1 tsk. rød karrypasta
2 spsk. fløde, 38 %

Topping

1 spsk. sesamfrø
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg i tynde halve skiver og peberfrugt i tynde strimler. Snit spidskål helt fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
2
Skær kylling i tynde strimler og bacon i små stykker.
3
Varm en pande op og kom halvdelen af olien på. Steg kylling i 5-7 minutter til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber. Læg kyllingen på en tallerken.
4
Kom så resten af olien og karrypasta på samme pande. Svits først løg, peberfrugt og bacon i et par minutter og kom spidskål i. Vend det rundt, til det falder sammen. Kom derefter fløde ved og krydr med salt og peber. Vend kyllingestykker i.
5
Servér retten med sesamfrø på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt, rød; spidskål
Håndfuld 3:Bacon; kylling
Fedt:Fløde, 38 %; olie; sesamfrø
Smagsgivere:Rød karrypasta; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt