Spinatret med tomater og oksesteak

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. februar 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spinatret

1 løg
1 fed hvidløg
150 g spinatblade, rå
30 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
1 spsk. olie
salt og peber

Kød og tomat

1 tomat
1 tsk. olie
140 g oksesteak
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg i tynde halve skiver og hak hvidløg fint.
2
Skyl spinatbladene og lad dem dryppe godt af. Skær tomat i skiver.
3
Riv parmesanosten.
4
Varm en pande op og kom olie på. Steg løg og hvidløg til de tager lidt farve. Kom spinatbladene ved og lad dem falde lidt sammen. Krydr med salt og peber og kom spinatblandingen i en skål.
5
Brug samme pande og kom olie på igen. Steg kødet i et par minutter på hver side. Læg tomatskiverne i samme pande og krydr med salt og peber. Læg kødet på en tallerken. Kom spinatblandingen tilbage i den varme pande og lad det varme igennem ved siden af tomaterne.
6
Anret på en varm tallerken. Først spinatblandingen, så parmesanosten, tomater og steak.
7
Servér eventuelt med friske krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Oksesteak
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt