
Sprød panko-paneret kylling toppet med salat og dressing
Forkæl dig selv og familien med en enkel og velsmagende kyllingeret med salat, der rummer alt, du har brug for, for at blive mæt og glad. Kyllingestykkerne bankes helt flade, inden de vendes i æg, pankorasp og mel og bages i ovnen. Det giver et stykke knasende sprødt kylling, som smager virkelig godt. Den friske salat med avokado, æble og rødløg giver et frisk og syrligt modspil til kyllingen. Nemt og lækkert til både hverdag og weekend.
Det skal du bruge
Paneret kylling
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
| Håndfuld 1+2: | Blandet salat; rødløg; æble |
| Håndfuld 3: | Kyllingebryst; æg |
| Håndfuld 4: | Hvedemel; pankorasp |
| Fedt: | Avokado; olie |
| Smagsgivere: | Salt og peber |
| Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
| 1 Portion | Total | |
| Kcal: | 515 | 1030 |
| Fedt: | 21 g | 42 g |
| Kulhydrat: | 42 g | 84 g |
| Kostfibre: | 6 g | 12 g |
| Protein: | 39 g | 78 g |
