Stærk gryderet med kartoffel og oksekød, dertil spinat og dressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 23. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Gryderet

½ løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 rød chili
100 g kartofler
1 tsk. smør
1 tsk. olie
1 tsk. karrypulver
150 g hakket oksekød, 3-7 %
3 dl vand
1 bouillon, terning
1 spsk. hvedemel

Andet

30 g fraiche, maks. 9 %
1 spsk. ketchup
50 g spinatblade, rå
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg og hvidløg fint. Skær gulerod i tern og chili i tynde skiver.
2
Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker..
3
Opvarm smør og olie i en gryde. Svtis løg, hvidløg, gulerod og karry i et par minutter. Tilsæt oksekødet og lad det tage farve.
4
Kom derefter 2 deciliter vand, kartoffeltern, bouillonterning og chili i.
5
Lad retten simre i 15 minutter under låg, til kartoflerne er møre.
6
Rør hvedemel op i 1 deciliter koldt vand. Jævn retten ved at tilsætte meljævning lidt efter lidt, imens du rører i retten. Lad den koge i et par minutter, og smag til med salt og peber.
7
Rør fraiche sammen med ketchup til en dressing. Smag eventuelt til med salt og peber.
8
Servér gryderetten med spinat og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; løg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Hvedemel; kartoffel
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; karrypulver; ketchup; rød chili
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt