Stegt fisk med kartoffel, ærter og persilledressing

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 20. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffel og fisk

100 g kartofler
160 g rødspætte
2 spsk. rasp
salt og peber
10 g olie
1 tsk. smør

Dressing og ærter

60 g fraiche, maks. 9 %
1 dl persille
salt og peber
2 dl grønne ærter
1 tsk. smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler møre i letsaltet vand.
2
Vend fisken i rasp - tryk den godt fast på begge sider - og krydr med salt og peber. Varm olie og smør på en pande, og steg fisken gylden og sprød på begge sider.
3
Rør en dressing af fraiche og hakket persille. Smag til med salt og peber.
4
Damp ærterne et par minutter i kogende vand. Hæld vandet fra, og vend ærterne med smør før servering.
5
Anret stegt fisk med kartofler, ærter og persilledressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter
Håndfuld 3:Rødspætte
Håndfuld 4:Kartoffel; rasp
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Persille; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt