Stegt kyllingebryst med spidskålssalat med rødbede, vindruer, rødløg, feta og persille

Salat med kylling er en velkendt kombination, når man ønsker at sætte noget lækkert, men sundt og mættende på bordet. Der findes utallige varianter af selvsamme spise. Her kommer en udgave med pandestegt kyllingebryst og en skøn og farverig salat med en masse groft grønt i form af spidskål og rødbede. Salaten indeholder også rødløg, vindruer, feta og persille samt en sød og syrlig vinaigrette med honning og dijonsennep.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 22. marts 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling

1 kyllingebryst
salt og peber
10 g olie

150 g rødbede, rå
¼ spidskål
2 spsk. persille
¼ rødløg
50 g vindruer
40 g feta, 31+/ 18 % eller derover

Dressing

1 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
½ tsk. dijonsennep
½ tsk. honning
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Krydr kyllingebryst med salt og peber, og steg det i olie i 6-7 minutter på hver side, til det er gennemstegt. Lad det hvile i 5 minutter, og skær det eventuelt i skiver.
2
Skræl rødbeder, og riv dem groft. Snit spidskål fint, og hak persille. Pil rødløg, halvér det, og snit det fint. Halvér vindruer, og smuldr feta groft. Anret det hele på en tallerken.
3
Pisk en dressing sammen af olivenolie, eddike, sennep og honning, og smag til med salt og peber.
4
Dryp dressingen over salaten ved servering, og nyd med stegt kyllingebryst.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødbede, rå; rødløg; spidskål; vindrue
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Fedt:Feta, 31+/ 18 % eller derover; olie; olivenolie
Smagsgivere:Dijonsennep; hvidvinseddike; persille; salt og peber
Nydelseselementer:Honning
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt