Stegt kyllingebryst med spidskålssalat med rødbede, vindruer, rødløg, feta og persille
Salat med kylling er en velkendt kombination, når man ønsker at sætte noget lækkert, men sundt og mættende på bordet. Der findes utallige varianter af selvsamme spise. Her kommer en udgave med pandestegt kyllingebryst og en skøn og farverig salat med en masse groft grønt i form af spidskål og rødbede. Salaten indeholder også rødløg, vindruer, feta og persille samt en sød og syrlig vinaigrette med honning og dijonsennep.
Kylling
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Rødbede, rå; rødløg; spidskål; vindrue |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Fedt: | Feta, 31+/ 18 % eller derover; olie; olivenolie |
Smagsgivere: | Dijonsennep; hvidvinseddike; persille; salt og peber |
Nydelseselementer: | Honning |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |