Stegt laks med bagte rodfrugter og dildsauce

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 45 min.
Antal:
Udgivet d. 6. september 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnbagte rodfrugter

300 g rodfrugtblanding, rå
1 tsk. olie
salt og peber
1 tsk. tørret timian

Laks og citron

1 citron
150 g fersk laks
1 tsk. olie
salt og peber

Dildsauce

1 dl dild
1 dl yoghurt naturel
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skræl og skær rodfrugter i tern eller stave. Vend rodfrugterne i olie, krydr med salt, peber og tørret timian. Læg rodfrugterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i 25-35 minutter, til de møre og let sprøde i kanten.
3
Skær citron i skiver. Læg citronskiverne på en varm og tør pande. Steg dem til de bliver let sorte på begge sider.
4
Steg laksen med skindsiden nedad i 3-4 minutter i olie. Krydr med salt og peber og vend laksen og lad den stege færdig i 1-2 minutter og lad laksen hvile.
5
Hak dild og bland med yoghurt. Smag til med salt og peber.
6
Servér stegt laks med bagte rodfugter, citronskiver og dildsauce.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rodfrugtblanding, rå
Håndfuld 3:Fersk laks
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citron; dild; salt og peber; tørret timian
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt