Stegt torsk med jordskokkepuré, champignon og porre

Retter med fisk behøver hverken at være tidskrævende eller svære at lave. Det er denne her opskrift på stegt torsk med cremet jordskokkepuré, stegt champignon og forårsløg et glimrende eksempel på. Den er nem og hurtig til en hverdagsaften, men du kan også sætte den på menuen i weekenden, eller når der kommer gæster. Du kan nemt sætte dit eget præg på retten ved at toppe den med bacon, et par dryp trøffelolie eller et drys friske krydderurter.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 7. februar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Jordskokkepuré

200 g jordskokker
¼ dl madlavningsfløde 8 %
salt og peber

Torsk

200 g torsk
1 tsk. smør
salt og peber

Andet

100 g champignon, rå
1 fed hvidløg
2 forårsløg
1 porre
1 spsk. smør
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl jordskokker, og skær dem i tern. Kog dem i vand i 15 minutter, til de er helt møre, og blend dem med en stavblender. Tilsæt madlavningsfløde, og smag til med salt og peber.
2
Steg torsk i smør på en pande i 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
3
Skær champignon i skiver, og pil og hak hvidløg. Snit forårsløg, og skær porre i fine skiver.
4
Steg champignon i halvdelen af smørret, til de afgiver væde og tager farve. Kom resten af smørret ved, og tilsæt hvidløg, forårsløg og porre. Steg videre ved jævn varme i 4-5 minutter. Krydr med salt og peber.
5
Anret jordskokkepuré i bunden af en dyb tallerken, top med torsk og grøntsager, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; forårsløg; jordskok; porre
Håndfuld 3:Torsk
Fedt:Smør
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Madlavningsfløde 8 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt