Stegt torsk med jordskokkepuré, champignon og porre
Retter med fisk behøver hverken at være tidskrævende eller svære at lave. Det er denne her opskrift på stegt torsk med cremet jordskokkepuré, stegt champignon og forårsløg et glimrende eksempel på. Den er nem og hurtig til en hverdagsaften, men du kan også sætte den på menuen i weekenden, eller når der kommer gæster. Du kan nemt sætte dit eget præg på retten ved at toppe den med bacon, et par dryp trøffelolie eller et drys friske krydderurter.
Jordskokkepuré
Torsk
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; forårsløg; jordskok; porre |
Håndfuld 3: | Torsk |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; salt og peber |
Mælkedressing: | Madlavningsfløde 8 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |