Stegt torsk med rissalat
Denne her opskrift på stegt torsk med en forfriskende rissalat fyldt med tomat, forårsløg, agurk og avokado repræsenterer en fremragende kombination af velsmag og sund kost. Kombinationen af ingredienser i retten er sammensat med omhu og med korrekt ernæring for øje, så den passer perfekt ind på din kostplan, uanset om du er i gang med vægttabsmedicin, eller om du blot vil sikre dig balanceret og sund ernæring under din vægttabsrejse.
Rissalat
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; forårsløg; tomat |
Håndfuld 3: | Torsk |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Avokado; ekstra jomfruolivenolie; olie |
Smagsgivere: | Citron; dild; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |