Stegt torsk med rissalat

Denne her opskrift på stegt torsk med en forfriskende rissalat fyldt med tomat, forårsløg, agurk og avokado repræsenterer en fremragende kombination af velsmag og sund kost. Kombinationen af ingredienser i retten er sammensat med omhu og med korrekt ernæring for øje, så den passer perfekt ind på din kostplan, uanset om du er i gang med vægttabsmedicin, eller om du blot vil sikre dig balanceret og sund ernæring under din vægttabsrejse.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 29. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rissalat

30 g ris
1 forårsløg
25 g agurk
1 tomat
½ avokado
2 spsk. dild
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
¼ citron
salt og peber

Andet

130 g torsk
1 tsk. olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken, og afkøl til stuetemperatur.
2
Snit forårsløg, skær agurk, tomat og avokado i tern.
3
Hak dild groft. Kom det hele i en skål med ris og olivenolie, og smag til med citronsaft, salt og peber.
4
Steg torsk i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side afhængig af tykkelsen. Krydr med salt og peber.
5
Servér torsken på en tallerken sammen med rissalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; forårsløg; tomat
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Avokado; ekstra jomfruolivenolie; olie
Smagsgivere:Citron; dild; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt