Stegt torsk med tomatsalat og quinoa

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 18. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

80 g quinoa, sorte, rå

Tomatsalat

6 tomater
1 dl frisk mynte
2 dl yoghurt naturel
20 g olivenolie
salt og peber
2 spsk. limesaft

Fisk

280 g torskefilet
4 spsk. hvedemel
10 g olivenolie
10 g smør
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog quinoa efter anvisning på posen.
2
Skær tomaterne i små tern og hak mynten fint.
3
Rør yoghurt med olie, og vend tomaterne, mynten, lidt salt, peber og limesaft i.
4
Soignér fisken for eventuelle ben og bughinder, og vend stykkerne i mel.
5
Steg fisken i olie og smør, i 2-3 minutter på hver side, til fisken er gylden og gennemstegt.
6
Krydr med salt og peber.
7
Servér stegt torsk med quinoa og tomatsalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Tomat
Håndfuld 3:Torskefilet
Håndfuld 4:Hvedemel; quinoa, sort, rå
Fedt:Olivenolie; smør
Smagsgivere:Frisk mynte; limesaft; salt og peber
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt