Stegte rosenkål vendt med bacon og pasta

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 11. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

35 g pasta, tørret
250 g rosenkål, rå
1 porre
60 g bacon
1 spsk. smør
salt og peber
1 dl frisk basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken.
2
Skær den brune del af bunden af rosenkål og fjern grimme blade. Skær så rosenkål i halve. Rens porre fri for jord og skær i skiver.
3
Skær bacon i mindre stykker.
4
Steg bacon sprødt på en pande. Læg det på fedtsugende papir på en tallerken.
5
Kom smør i samme pande, som du har stegt bacon i, og kom rosenkål ved. Steg til de begynder at tage farve. Kom porre i og lad dem stege med i 3-4 minutter. Vend de kogte pastaer og de sprøde bacon stykker i retten. Varm den igennem og krydr med salt og peber.
6
Servér med basilikum på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Porre; rosenkål, rå
Håndfuld 3:Bacon
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Smør
Smagsgivere:Frisk basilikum; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt