Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Stuvede ærter og gulerødder med cocktailpølser og asparges

Denne opskrift er designet til brug i nødsituationer, såsom ekstreme vejrhændelser, cyberangreb eller krig. Den er baseret på langtidsholdbare fødevarer og fokuserer på at spare vand, køkkenudstyr og varmekilder. For at tilberede denne ret, kræves der dog et varmeblus.

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 25. juni 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Stuvning

260 g ærter og gulerødder, konserves
240 g cocktailpølser
200 g asparges, fra glas eller dåse
2 ½ dl vand
½ bouillon, terning
salt og peber

Jævning

1 dl vand
1 ½ spsk. maizena
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dræn ærter og gulerødder fri for vand.
2
Hæld vandet fra cocktailpølser og asparges. Skær begge dele i mindre skiver.
3
Kom vand i en gryde og varm det op til kogepunktet. Opløs bouillonterning i vandet.
4
Lav jævningen ved at røre vand og maizena sammen.
5
Kom ærter og gulerødder i den kogende bouillon og lad retten simre i 1 minut. Rør så jævningen i og lad retten simre i et par minutter. Vend derefter cocktailpølser og asparges i retten. Varm det hele igennem og smag til med salt og peber.
6
Anret med lidt friskkværnet peber på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, fra glas eller dåse; ærter og gulerødder, konserves
Håndfuld 3:Cocktailpølse
Håndfuld 4:Maizena
Smagsgivere:Bouillon, terning; salt og peber
Frit:Vand

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:430860
Fedt:28 g56 g
Kulhydrat:20 g40 g
Kostfibre:7 g14 g
Protein:21 g42 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt