Tatar rørt med krydderurter serveret med stegt rugbrødsknas og ost på toppen
Som du sikkert ved, er tatar en ret lavet af råt oksekød, der toppes med forskelligt tilbehør. Det hele serveres på en skive ristet eller pandestegt brød. Her får du den klassiske opskrift med et twist. Oksekødet røres nemlig med krydderurter, citron, kapers og rødløg og serveres med ristet rugbrødsdrys med mandler, ost, friske bær og salat i stedet for den traditionelle topping. Du får dermed en både frisk, indbydende og velsmagende ret, som du kan nyde både til frokost og aftensmad.
Rugbrødsdrys
Rørt tartar
Topping og tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandede bær (friske eller fra frost); blandet salat; rødløg |
Håndfuld 3: | Tartar, oksekød |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Mandler; ost, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Citron; kapers; krydderurter efter eget ønske; salt; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |