Thaisuppe med butternut squash og riskikssandwich

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 19. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Thaisuppe

10 g olie
2 tsk. rød karrypasta
½ løg
500 g butternut-squash
1 gulerod
2 ½ dl vand
1 bouillon, terning
300 g krebsehaler, i vand
200 g kokosmælk, fed udgave
1 spsk. limesaft

Tilbehør

½ tsk. sriracha chili sauce
4 riskiks

Pynt

1 spsk. peanuts
2 spsk. purløg
1 spsk. koriander
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Opvarm olien i en gryde og svits karrypasta og finthakket løg et par minutter, til det begynder at dufte.
2
Del butternut squash i halve og skrab kernerne ud med en ske (du behøver ikke at skrælle den). Skær squashkødet og gulerod i grove tern og kom det i gryden sammen med vand og bouillonterning. Kog ved middelvarme i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er helt møre.
3
Blend suppen, tilsæt krebsehaler og kokosmælk. Varm suppen igennem og smag til med limesaft.
4
Smør criracha sauce på 2 riskiks og læg de 2 resterende på, som en sandwich.
5
Servér suppen med riskikssandwich og pynt med peanuts, purløg og koriander.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Butternut-squash; gulerod; løg
Håndfuld 3:Krebsehale, i vand
Håndfuld 4:Riskiks
Fedt:Kokosmælk, fed udgave; olie; peanut
Smagsgivere:Bouillon, terning; koriander; limesaft; purløg; rød karrypasta; sriracha chili sauce
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt