Torsk med asparges og hollandaisesauce

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 21. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Torsk og asparges

6 asparges, grønne
150 g torsk
10 g smør
salt og peber
3 spsk. hollandaisesauce

Bagte tomater

1 tomat
½ tsk. olie
1 nip tørret oregano
1 nip tørret timian
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær tomat i halve og pensl med olie. Krydr med timian, oregano, salt og peber. Kom de halve tomater i ovnen i et ovnfast fad i cirka 20 minutter.
3
Knæk den træede del af asparges og kog aspargesene i 2-3 minutter. Dræn dem fri for vand.
4
Opvarm eventuelt hollandaise saucen.
5
Opvarm en pande og kom smør på. Steg torsk i cirka 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
6
Servér torsken med asparges og hollandaisesauce. Læg de bagte tomater ved.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; tomat
Håndfuld 3:Torsk
Fedt:Hollandaisesauce; olie; smør
Smagsgivere:Salt og peber; tørret oregano; tørret timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt